Menu

Vrijwilligers

Heel Meppel doet mee, jij ook?

De organisatie van de Meppel City Run streeft naar een hardloopwedstrijd waar iedereen zich thuis voelt. Dit evenement moet voor elke loper een feest zijn om aan deel te nemen. Jong of oud, wedstrijdloper of recreant; het maakt niet uit.

Geen evenement zonder vrijwilligers

Een groots evenement als dit is onmogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers! Voorafgaand aan de City Run en op de dag zelf kunnen wij veel hulp gebruiken op of rondom het parcours. Mede dankzij de inzet van deze vrijwilligers kunnen naar verwachting 200 deelnemers goed en vooral veilig aan hun wedstrijd deelnemen. En laten we vooral die honderden enthousiaste deelnemers aan de Kidsrun niet vergeten! 

Oproep aan deelnemers

Deelnemers, doe een beroep op je man/vrouw, vriend of buurman om zich aan te melden als vrijwilliger, zodat je veilig de wedstrijd kunt uitlopen!

Welke taken zijn er te verdelen?

Er zijn heel wat taken die verricht moeten worden. Denk aan de uitgifte van startnummers, het bemensen van verzorgingsposten onderweg en na de finish, de opbouw en afbraak van het parcours, het verzorgen van lunchpakketten en nog veel meer. Reken op een paar gezellige uurtjes samen met andere vrijwilligers in de wetenschap dat je voor ons van grote betekenis bent.

Wat kun je verwachten?
Als parcourshulp werk je in een team van drie tot zes personen en zorg je ervoor dat het parcours voorzien is van dranghekken, afzetlinten en verkeersborden. Van te voren krijg je een duidelijke uitleg. Alle taken, afzettingen en andere zaken staan duidelijk vermeld in een handboek die je op de dag zelf kunt raadplegen. Het werk is niet zwaar, maar het is wel fysiek werk, dus je dient wel in staat zijn om bijvoorbeeld een paar hekken te verslepen.

Veiligheid boven alles: voor jou, deelnemers en het publiek!
Tijdens de loop hou je een oogje in het zeil zodat het parcours veilig is voor onze lopers. Via een portofoonverbinding staat elk team in verbinding met de organisatie, maar ook met verkeers-regelaars en hulpdiensten.  In geval van vragen, problemen of in het ergste geval calamiteiten is hulp onderweg!  Tijdens het evenement zorgen wij ervoor dat je herkenbaar bent als vrijwilliger van ons evenement.

Tijden van onze taken:
Mocht je niet de hele dag kunnen? Geen probleem!  We hebben onze taken verdeeld in verschillende tijdvakken:
-Start & Finish gebied opbouw Ploeg A- van 7.45u tot 11.00u
-Start & Finish gebied opbouw Ploeg B van 10.45u tot 14.00u
-Start & Finish gebied Afbouw: van 13.45u tot 17.00u
-Parcoursmedewerkers Algemeen (langs het gehele parcours in Meppel): van 10.30u tot 16.00u

Aanmelden of vragen?

Neem gerust contact op met:

 


Laatste nieuws

Foto's staan online

Check nu de foto's van de 8e editie van de Meppel City Run. lees meer »

Alles wat je moet weten over de Meppel City Run!

Lees hier al het laatste nieuws over MCR19. lees meer »

Foto's Testrun 5

Check hier de foto's van de laatste testrun voor de MCR2019! lees meer »