Menu

Vrijwilligers

Kom jij helpen de Meppel City Run tot een nog groter feest maken?

De organisatie van de Meppel City Run streeft naar een hardloopwedstrijd waar iedereen zich thuis voelt. Dit evenement moet voor elke loper een feest zijn om aan deel te nemen. Jong of oud, wedstrijdloper of recreant; het maakt niet uit.

 

Geen evenement zonder vrijwilligers

Een groots evenement als dit is onmogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers! Voorafgaand aan de City Run en op de dag zelf kunnen wij veel hulp gebruiken op of rondom het parcours. Mede dankzij de inzet van deze vrijwilligers kunnen naar verwachting 2500 deelnemers goed en vooral veilig aan hun wedstrijd deelnemen. En laten we vooral die honderden enthousiaste deelnemers aan de Kidsrun niet vergeten! 

Oproep aan deelnemers

Deelnemers, doe een beroep op je man/vrouw, vriend of buurman om zich aan te melden als vrijwilliger, zodat je veilig de wedstrijd kunt uitlopen!

Welke taken zijn er te verdelen?

Er zijn heel wat taken die verricht moeten worden. Denk aan de uitgifte van startnummers, het bemensen van verzorgingsposten onderweg en na de finish, de opbouw en afbraak van het parcours, het verzorgen van lunchpakketten en nog veel meer. Reken op een paar gezellige uurtjes samen met andere vrijwilligers in de wetenschap dat je voor ons van grote betekenis bent.

Aanmelden of vragen?

Neem gerust contact op met:


Laatste nieuws

Vierde testrun zondag 5 augustus

Zoals gebruikelijk wordt er elke eerste zondag van de maand een testrun door Fysio de Commissaris... lees meer »

Derde testrun zondag 1 juli

Zoals gebruikelijk wordt er elke eerste zondag van de maand een testrun door Fysio de Commissaris... lees meer »

Abonneer je op de Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Meppel City Run en leuke aanbiedingen ontvangen? lees meer »