Menu

Testruns Fysio De Commissaris

Zin in voorpret? Loop dan mee met onze testruns van Fysio De Commissaris. Onder begeleiding van pacers loop je in een groep met vaste snelheid het Meppel City Run parcours. Mooi om je conditie op te bouwen, te trainen voor een snellere tijd. 

Wanneer en waar?

In februari starten we met de testruns. Ze vinden iedere eerste zondag van de maand plaatsWe verzamelen om 9.45 uur bij Café Herberg ’t Plein (Prinsengracht 1, Meppel) en starten met een professionele warming-up verzorgd door Fysiotherapie De Commissaris. Om 10.00 uur gaan de verschillende groepen vervolgens van start.

Wie

De testruns zijn geschikt voor iedereen. Zowel de beginnende loper is welkom als de ervaren wedstrijdloper. Weet je nog niet zeker of je mee gaat lopen met de Meppel City Run? Kom dan vooral de testrun eens uitproberen, misschien word je zo enthousiast en schrijf je je alsnog in voor de 4 of de 8 mijl op 16 september aanstaande. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig.

Foto’s

Na de testruns verschijnen de foto’s zo snel mogelijk op de website en op Facebook. 

Data

  • 3 februari
  • 3 maart
  • 7 april
  • 5 mei

Laatste nieuws

Laatste testrun 2 september

Testrun_5_narrowcasting_thumb De vijfde testrun voordat op 16 september de Meppel City Run van start gaat wordt zondag 2 septem... lees meer »