Menu

SNS Kidsrun

 

Ook dit jaar kunnen de kinderen weer meedoen aan dit hardloop- evenement door middel van een sponsorloop voor het goede doel: Ronald McDonaldhuis in Zwolle. Hoofdsponsor van de Kidsrun is de SNS bank. Voor kinderen in de onderbouw van de basisschool (tot en met groep 6) is een mooi parcours uitgezet door de binnenstad van 1000 meter. Kinderen in de bovenbouw van de basisschool (tot en met 12 jaar) kunnen meedoen met een wedstrijd over 2000 meter. Inschrijven voor de SNS Kidsrun kan tot en met zondag 9 september 2018. Aanmelden voor de Kidsrun is ook nog mogelijk op 16 september tegen contacte betaling. Bij de SNS bank op het Prinsenplein kun je je nog inschrijven van 10.30 tot 12.30.

Voor wie?

Kinderen uit groep 3 tot en met 8 van het basisonderwijs kunnen aan deze loop meedoen. Op de basisscholen worden de komende tijd kinderen gevraagd mee te doen met deze bijzondere loop. De bekende gezichten van het Sportteam Meppel Actief ondersteunen deze SNS Kidsrun.

Wat zijn de afstanden?

De kinderen kunnen kiezen uit twee afstanden:

  • 1000 meter (onderbouw basisschool)
  • 2000 meter (bovenbouw basisschool)


Ze lopen een mooi rondje door de binnenstad van Meppel. Na afloop ligt er voor alle sportieve jonge hardlopers een welverdiende medaille klaar.

Parcours SNS Kidsrun

De kinderen lopen een mooie ronde binnen het Parcours van 'de echte 'Meppel City Run. Bekijk het kidsrun parcours op de grote kaart. 

Sponsorloop voor Ronald McDonald huis

Net als de afgelopen jaren steunt de Meppel City Run het Ronald McDonald huis in Zwolle. Alle deelnemers aan de SNS Kidsrun leveren een topprestatie. Ze lopen natuurlijk voor zichzelf, maar door deelname aan deze sponsorloop lopen ze óók voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De kinderen kunnen zich laten sponsoren door hun ouders, opa’s en oma’s, familie, vrienden en buren. Zo halen ze veel geld op voor dit goede doel, want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Het sponsorformulier waarmee je sponsors kunt werven is hier te downloaden. Bij het ophalen van de startnummers kan je het sponsorformulier en het ingezamelde geld inleveren. Het gehele sponsorbedrag komt natuurlijk ten goede van het Ronald McDonald huis. 

 

kidsrun2014 from Studio Barelds on Vimeo.


Wat is het Ronald McDonald Huis in Zwolle?

In Zwolle staat al 12 jaar een heel bijzonder huis: het Ronald McDonald Huis. In het Ronald McDonald Huis Zwolle logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in de Isala Klinieken. Er is plek voor negen gezinnen. In het Ronald McDonald Huis Zwolle logeren vooral ouders van kinderen die te vroeg zijn geboren en soms ook ouders van oudere kinderen. Het is een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers én toch in de buurt van het zieke kind te zijn.

In het Amalia kindercentrum van de Isala Klinieken is sinds kort de Ronald McDonald Huiskamer. Als je de hele dag in het ziekenhuis bent, komen de muren al gauw op je af. Dan is het fijn dat ouders, broertjes, zusjes en maar ook opa’s en oma’s en andere familie zich even kunnen terugtrekken in een huiselijke omgeving.

Het Huis en Huiskamer draaien alleen op vrijwilligers. In Zwolle zijn dat er 100! Het Huis en de Huiskamer zijn alleen mogelijk door giften. Wie kent niet de huisjes bij de kassa van de McDonald’s: dat zijn collectebussen. Met uw bijdrage door sponsoring of een bijdrage in een van de collectebussen weet u zeker dat uw geld goed terecht komt.


Laatste nieuws

Scania en Meppel City Run zetten samenwerking voort

April_scania_hoofdsponsor_2018-2020_thumb Sponsorovereenkomst voor komende drie jaar getekend lees meer »

Prima Life Start To Meppel City Run start volgende maand

Prima Life verzorgt de Start To Meppel City Run vanaf mei lees meer »

Datum Meppel Ciy Run 2018 bekend

Zet 'm vast in je agenda: op 16 september 2018 zal de 7e Meppel City Run plaats vinden! lees meer »