Menu

Alles wat je moet weten voor een geslaagde Meppel City G-Run 2017!

Je gaat zondag 17 september meedoen met de Meppel City G-Run. Dat vinden we super leuk! We hebben de belangrijkste dingen voor je in deze mail gezet.

OPHALEN STARTNUMMER 
Het startpakket (startnummer en hardloopshirt) kan je op zondag 17 september tussen 10.30 en 12.15 uur ophalen bij de Meppel City G-Run stand in het overdekte gedeelte van winkelcentrum Keyserstroom (naast de voormalige V&D).

INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT EN MET 17 SEPTEMBER
Heb je nog een vriend of een vriendin met een beperking die graag met jou mee wil lopen? Dan kan hij/zij nog een mail sturen naar 
a.folio@avdesprinter.nl of met jou meekomen op zondag 17 september. Bij de G-run stand in de Keyserstroom hebben wij dan nog extra startnummers voor je vriend/vriendin klaarliggen. Contante betaling van het deelnemersgeld van €5,- is dan mogelijk. 

ZOEK JE NOG EEN BUDDY? LAAT HET ONS WETEN!
Doe je graag mee, maar heb je nog niet iemand gevonden die je wil begeleiden? Wij hebben een lijst met vrijwilligers die graag met je meelopen. Stuur een mailtje naar 
a.folio@avdesprinter.nl en we nemen contact met je op. 

PARCOURS
Starten en finishen doe je op het Kerkplein en het parcours is zo’n 1 km. Je loopt dan hetzelfde parcours als de Kidsrun en dan loop je twee rondjes door de binnenstad van Meppel. Je supporters zien je dan twee keer voorbij komen en kunnen je dan goed aanmoedigen.
 

KLEDING AFGEVEN 
Bij de kledingwagens naast de Keyserstroom kun je je kleren achterlaten die je niet nodig hebt tijdens de run. Doe je kleren in dit geval wel in een (sport)tas. Na de run kun je tot 13.30 uur je kleren hier weer ophalen.

WARMING UP
Om je spieren lekker warm te maken, beginnen we met een warming up. Zo start iedereen met lekker warme spieren. De warming up wordt verzorgd door het sportteam van Meppel Actief. De warming up begint om 12.20 uur. Zodat je om 12.30 uur goed van start kunt gaan voor de G-run. We verwachten je voor het podium op het Kerkplein!

START EN FINISH
Om 12.30 uur klinkt vervolgens het startschot voor de G-run. Jij mag bepalen of je alleen loopt of dat je samen met een begeleider loopt. Bij de finish hebben we voor iedereen een mooie medaille klaar liggen. 
 

PARKEREN
De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij de start bevindt zich aan de Koekoeksstraat. 

PROGRAMMA OP HOOFDLIJNEN 
12.20 uur: warming-up G-run Kerkplein
12.30 uur: G-run Kerkplein
12.40 uur: Warming-up 1 km Kerkplein
12.50 uur: Kids 1 km, Kerkplein
13.00 uur: Warming-up 2 km, Kerkplein
13.10 uur: Kids 2 km, Kerkplein
13.20 uur STARTVAKKEN 8 MIJL GAAN OPEN Grote Oever 
13.45 uur START 8 ENGELSE MIJL WEDSTRIJDVAK aansluitend businessteams en de overige startvakken. Grote Oever 
13.50 uur STARTVAKKEN 4 MIJL GAAN OPEN Grote Oever
14.15 uur START 4 ENGELSE MIJL WEDSTRIJDVAK aansluitend businessteams en de overige startvakken. Grote Oever 
15.30 uur PRIJSUITREIKING en overhandiging cheque met sponsorbedrag van deelnemers en Kidsrun voor Ronald McDonald Huis Zwolle, Prinsenplein
16.00 uur AFTERPARTY 
(mede mogelijk gemaakt door Herberg 't Plein), Prinsenplein 

 

auteur: Carola Steenbergen
« Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Laatste testrun 2 september

Testrun_5_narrowcasting_thumb De vijfde testrun voordat op 16 september de Meppel City Run van start gaat wordt zondag 2 septem... lees meer »