Menu

Prima Life G-Run

De Meppel City Run is er voor jong en oud en is ook voor mensen met een beperking. Dus houd je van hardlopen, maar ben je door een beperking niet in staat om reguliere afstand van de Meppel City Run te lopen? Dan hebben wij voor jou de PrimaLIFE G-Run van 1 km. 

G-RUN voor iedereen
Iedereen met een beperking kan zich inschrijven voor de PrimaLIFE G-Run. Lopers mogen alleen lopen of kunnen zich opgeven met een begeleider. Hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rollator of rolstoel zijn natuurlijk toegestaan. Indien je als loper een begeleider meeneemt, dan moet dit in het aanmeldformulier aangegeven worden.

Trainingen
Op 17 juni en 15 juli is er een training bij AV De Sprinter van 10.00 tot 11.00 uur. Op 2 september is er een testrun van de route, we verzamelen dan om 10.00 uur op het Kerkplein.

Warming up
Om 12.20 uur moeten de lopers zich (met hun eventuele begeleiders) melden bij de start op het Kerkplein. Voorafgaand aan de start vindt er een gezamenlijke warming-up plaats.

Starttijd
Op zondag 16 september 2018 gaat de G-Run om 12.30 uur van start op het Kerkplein.

Ophalen startpakket
Het startpakket (startnummer en hardloopshirt) kun je op zondag 16 september tussen 10.30-12.15 uur ophalen bij een Meppel City G-Run stand in het overdekte gedeelte van winkelcentrum Keyserstroom (naast de voormalige V&D).

Kledinginzameling
Bij de kledingwagens naast de Keyserstroom kun je je kleren achterlaten die je niet nodig hebt tijdens de run. Doe je kleren in dit geval wel in een (sport)tas. Na de run kun je tot 13.30 uur je kleren hier weer ophalen.

INSCHRIJVEN

  • Inschrijven kan via deze link vanaf 1 mei. Hier kan je ook direct je inschrijfgeld betalen via de i-deal module. Deelname aan de G-Run kost €5,-
  • Instellingen of scholen die hun klanten/leerlingen willen inschrijven kunnen hiervoor ook een mail sturen naar a.folio@avdesprinter.nl
  • Op zondag 16 september is het ook nog mogelijk om je ter plaatse in te schrijven bij de G-Run stand in de Keyserstroom (contante betaling).

Parcours
Starten en finishen doe je op het Kerkplein en het parcours is zo’n 1 km.

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij de start bevindt zich aan de Koekoeksstraat. Het is ook mogelijk om verder weg te parkeren.

Uitslagen
Klik hier voor de uitslagen van de PrimaLIFE G-Run van 2017.


Laatste nieuws

Vierde testrun zondag 5 augustus

Zoals gebruikelijk wordt er elke eerste zondag van de maand een testrun door Fysio de Commissaris... lees meer »

Derde testrun zondag 1 juli

Zoals gebruikelijk wordt er elke eerste zondag van de maand een testrun door Fysio de Commissaris... lees meer »

Abonneer je op de Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Meppel City Run en leuke aanbiedingen ontvangen? lees meer »