Menu

Racetimer Tijdregistratie

Racetimer zal zorgdragen voor de tijdregistratie tijdens het evenement. De chip is opgenomen in het startnummer. Zij kunnen dus nooit meer los van elkaar komen. Voor de chip behoeft geen borg betaald te worden.

Op twee punten staan bogen opgesteld om tijden vast te leggen. Atleten lopen dus onder bogen door. De eerste boog is uiteraard de startboog. Scanners maken contact met de chip en leggen de tijd vast waarop u de startlijn passeert. Tot slot wordt voor alle afstanden door de finishboog de tijd vastgelegd waarmee u de eindstreep passeert.

Racetimer zal in de uitslag de bruto en netto tijden vermelden. De bruto tijd is de tijd die verstreken is tussen het lossen van het startschot (hiermee begint de wedstrijd) en de aankomst op de eindstreep. Uitslagen worden op basis van bruto tijden opgemaakt. De netto tijd is de tijd die verstreken is tussen het passeren van de startlijn en de aankomst op de eindstreep. De netto tijd geeft dus aan wat je werkelijke prestatie geweest is.

 

Prijsuitreiking voor individuele lopers vindt plaats door volgorde binnenkomst (BRUTO prijsuitreiking).

Prijsuitreiking teams vindt plaats door optelling van drie snelste NETTO tijden (NETTO prijsuitreiking)

Uitslagenpresentatie (eeuwige roem en glorie) is op basis van NETTO tijden (netto opgemaakt ½ uur na laatste finisher en voor deze tijd gepresenteerd als bruto ranking, LIVE uitslagen)

 

Om de tijdregistratie goed te laten werken is het belangrijk dat het startnummer goed gebruikt wordt. Dit doe je als volgt:


Laatste nieuws

Scania en Meppel City Run zetten samenwerking voort

April_scania_hoofdsponsor_2018-2020_thumb Sponsorovereenkomst voor komende drie jaar getekend lees meer »

Prima Life Start To Meppel City Run start volgende maand

Prima Life verzorgt de Start To Meppel City Run vanaf mei lees meer »

Datum Meppel Ciy Run 2018 bekend

Zet 'm vast in je agenda: op 16 september 2018 zal de 7e Meppel City Run plaats vinden! lees meer »