Menu

Informatie Meppel City Run

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Deze run heeft in 7 jaar een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. Sinds 2015 is de 8 Engelse mijl als afstand voor de enthousiaste deelnemers toegevoegd.

De loop vindt plaats op 19 mei 2019. De Meppel City Run is geschikt voor iedereen. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen meedoen met een speciale Kidsruns over drie afstanden. Sinds 2016 is de Meppel City Run er ook voor mensen met een beperking. Dat maakt de Meppel City Run tot een evenement voor jong en oud en voor de sportieve hardloper en de enthousiaste supporter.

Daarnaast is het parcours zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel. 

Heel Meppel doet mee!

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door het hoofd. Meedoen aan de Meppel City Run is een feest. Daar zorgt de organisatie, Atletiekvereniging De Sprinter in Meppel én het publiek wel voor.

Dit fantastische evenement kan alleen plaatsvinden dankzij en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers en de steun van onze partners en vele sponsoren. In 2019 vindt de Meppel City Run alweer voor de 8e keer plaats. 


Laatste nieuws

Foto's staan online

Check nu de foto's van de 8e editie van de Meppel City Run. lees meer »

Alles wat je moet weten over de Meppel City Run!

Lees hier al het laatste nieuws over MCR19. lees meer »

Foto's Testrun 5

Check hier de foto's van de laatste testrun voor de MCR2019! lees meer »