Menu

Informatie Meppel City Run

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Deze run heeft in vijf jaar een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. Sinds 2015 is de 8 Engelse mijl als afstand voor de enthousiaste deelnemers toegevoegd.

De loop vindt dit jaar plaats op 16 september 2018. De Meppel City Run is geschikt voor iedereen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen met een speciale Kidsrun over twee afstanden. Sinds 2016 is de Meppel City Run er ook voor mensen met een beperking. Dat maakt de Meppel City Run tot een evenement voor jong en oud en voor de sportieve hardloper en de enthousiaste supporter.

Daarnaast is het parcours zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel, het Ronald McDonaldhuis in Zwolle.

 

Hardlopen is gezond en de Meppel City Run is een feest

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door het hoofd. Meedoen aan de Meppel City Run is een feest. Daar zorgt de organisatie, Atletiekvereniging De Sprinter in Meppel én het publiek wel voor.
Dit fantastische evenement kan alleen plaatsvinden dankzij en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers en de steun van onze partners en vele sponsoren. In 2018 vindt de Meppel City Run alweer voor de 7e keer plaats. 


Laatste nieuws

Alles wat je moet weten voor een geslaagde Meppel City Kidsrun 2017!

Je gaat op 17 september mee doen met de SNS Kidsrun. Nog maar een paar dagen en dan is het al zo ... lees meer »

Alles wat je moet weten voor een geslaagde Meppel City G-Run 2017!

Je gaat zondag 17 september meedoen met de Meppel City G-Run. Dat vinden we super leuk! We hebben... lees meer »

Alles wat je moet weten voor een geslaagde Meppel City Run 2017!

Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de Meppel City Run. We hebben enkele praktische... lees meer »