Menu

Informatie Meppel City Run

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Deze run heeft in 7 jaar een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. Sinds 2015 is de 8 Engelse mijl als afstand voor de enthousiaste deelnemers toegevoegd.

De loop vindt plaats op 19 mei 2019. De Meppel City Run is geschikt voor iedereen. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen meedoen met een speciale Kidsruns over drie afstanden. Sinds 2016 is de Meppel City Run er ook voor mensen met een beperking. Dat maakt de Meppel City Run tot een evenement voor jong en oud en voor de sportieve hardloper en de enthousiaste supporter.

Daarnaast is het parcours zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel. 

Heel Meppel doet mee!

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door het hoofd. Meedoen aan de Meppel City Run is een feest. Daar zorgt de organisatie, Atletiekvereniging De Sprinter in Meppel én het publiek wel voor.

Dit fantastische evenement kan alleen plaatsvinden dankzij en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers en de steun van onze partners en vele sponsoren. In 2019 vindt de Meppel City Run alweer voor de 8e keer plaats. 


Laatste nieuws

Kleurplaat Hardloop Hessie

Sportief Kidsrun lopers opgelet! lees meer »

4e Nieuwsbrief

Laatste nieuwtjes van de Meppel City Run 2019. lees meer »

Hardloop Hessie

DAAR IS 'IE DAN! Hardloop Hessie! lees meer »