Menu

Alles wat je moet weten voor een geslaagde Meppel CityRun 2016

Meppel-city-run_thumb Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de Meppel City Run. We hebben enkele praktische... lees meer »

Alles wat je moet weten voor een geslaagde Meppel City SNS KidsRun 2016

Test-banner2_thumb Je gaat 11 september mee doen met de SNS Kidsrun. Je gaat dan 1000 of 2000 meter rennen voor het ... lees meer »

Alles wat je moet weten voor een geslaagde Meppel City G-Run 2016

Mcr-g-run1_thumb Je gaat zondag 11 september meedoen met de eerste Meppel City G-Run. Dat vinden we super leuk! No... lees meer »

Meppel City Run: de mooiste city run van Drenthe!

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. De loop vindt dit jaar plaats op 17 september. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel: Ronald McDonaldhuis in Zwolle. 

 

Hardlopen is gezond en de Meppel City Run een feest

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door het hoofd. Mee doen aan de Meppel City Run is een feest. Daar zorgt de organisatie, Atletiekvereniging De Sprinter in Meppel én het publiek wel voor. Alleen dankzij de steun van onze partners en vele sponsoren en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers kan dit fantastische evenement dit jaar voor de 6e keer plaats vinden.

 

Meppel City Run 2015 - Aftermovie


Sponsoren:
Hoofdsponsor meppel city run
Hoofdsponsor meppel city run
Hoofdsponsor meppel city run
Rovecom websponsor Meppel City Run